Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

De DataQualityBrowser is een online toepassing die u kunt inzetten om uw klantgegevens te corrigeren. Van sommige poststukken zoals facturen of andere belangrijke informatie die u verzendt, wilt u vooraf weten of de klant nog op het aangegeven adres woont of dat hij inmiddels verhuisd is. Indien de klant verhuisd is wilt u ook meteen kunnen zien wat zijn huidige adres is. Met de DataQualityBrowser weet u dit binnen een paar seconden. Ook kunt u achteraf de adressering van postretouren controleren en direct aanpassen naar de juiste en actuele situatie.

Cendris streeft naar een hoge kwaliteit van dienstverlening, waarbij betrouwbaarheid een belangrijke factor is. Respect voor de privacy van onze relaties en een zorgvuldige omgang met hun persoonsgegevens zien wij als belangrijk onderdeel van de betrouwbaarheid van onze diensten. De privacyverklaring van Cendris kunt u vinden onderaan op de homepage van de DataQualityBrowser. Daar vindt u ook de Disclaimer en Algemene Voorwaarden.

Bij consumentenadressen is het mogelijk uw gegevens te verrijken met Cendris Maxlife kenmerken, zoals leeftijdsklasse, type woning, welstandsklasse, opleidingsniveau en levensfase

U kunt de DataQualityBrowser uitproberen. Vraag een testaccount aan en ervaar het gemak, de kwaliteitsverbetering en de voordelen. Neem contact met ons op voor een testaccount.

 

Bent u geïnteresseerd in de DataQualityBrowser, neem dan contact met ons. We zullen u dan informeren over de mogelijkheden en de bijpassende tarieven.

U kunt zoeken op combinaties van straat, huisnummer, postcode,woonplaats, naam, geboortedatum en telefoonnummer.

Na het aanmaken van een account kunt u direct aan de slag met de DataQualityBrowser. Neem contact op met Cendris en wij zorgen voor een account en inloggegevens.

De DataQualityBrowser geeft u rechtstreeks toegang tot Cendris Nationaal Consumentenbestand (NCB), een database die wekelijks ververst wordt met actuele gegevens van verschillende externe databronnen en het de verhuismutaties van PostNL. Het NCB bevat ook meer dan tien jaar historie

Stel uw eigen vraag

Gebruik onderstaand contactformulier en één van onze medewerkers neemt
binnen 4 uur (op werkdagen) contact met u op.

Wij zijn ook telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 uur tot 17.30 uur op 088- 23 63 747.