Over de DataQualityBrowser

De DataQualityBrowser is een online toepassing die u kunt inzetten om uw klantgegevens te corrigeren. Van sommige poststukken zoals facturen of andere belangrijke informatie die u verzendt, wilt u vooraf weten of de klant nog op het aangegeven adres woont of dat hij inmiddels verhuisd is. Indien de klant verhuisd is wilt u ook meteen kunnen zien wat zijn huidige adres is. Met de DataQualityBrowser weet u dit binnen een paar seconden. Ook kunt u achteraf de adressering van postretouren controleren en direct aanpassen naar de juiste en actuele situatie.

DataQuality Management
Onjuiste klantgegevens in uw database leiden tot fouten, onnodige kosten en mogelijk imagoschade. De kwaliteit van uw gegevens hangt niet alleen af van techniek, maar vooral van werkprocessen en bedrijfscultuur. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw processen op orde zijn en dat uw data structureel wordt onderhouden. Uiteraard gerelateerd aan uw data-infrastructuur en de wijze waarop u de dialoog met uw klanten voert. De DataQualityBrowser is een onmisbare schakel in uw datakwaliteitsproces.

Controleren en verrijken van uw gegevens met Maxlife-kenmerken
Wilt u huidige klantgegevens verrijken of controleren op diepgaandere gegevens? Dat kan. De DataQualityBrowser kan naast bij de zoekresultaten extra gegevens van de gevonden namen en adressen laten zien. Deze gegevens zijn afkomstig van Cendris Maxlife en variëren van socio-demografische kenmerken tot postordergevoeligheid. De gegevens kunt één op één in uw database overnemen.

Browser
U benadert de DataQualityBrowser via het internet. Met uw eigen username en password logt u in op de beveiligde internetomgeving van Cendris en bent u direct aangesloten op het Nationale Consumenten Bestand en de verhuisinformatie van PostNL. Bijna iedere verhuizing of fout adres kan daarmee worden gecorrigeerd.

Gratis proberen?
U kunt de DataQualityBrowser een maand gratis uitproberen. Vraag een testaccount aan en ervaar het gemak, de kwaliteitsverbetering en de voordelen.